Снимка: Булфото
fallback

След пауза от 2 години VIP Brother се завръща със своя трети сезон. Началото е на 16 март в 20 часа с 2-часово живо предаване.

Риалити шоуто пристига с много обещания, благороден заряд и подкрепата на хора, които досега са отказвали да участват в него.

Дали тази формула ще успее да донесе промяна в отношението ни към различните хора, проблемите на българската природа и децата без родители, предстои да разберем през следващите 8 седмици.

В духа на новата концепция тази година предаването ще експериментира и с много нови елементи – артистичните мисии, които съквартирантите ще получават всеки понеделник, специални гости – всяка седмица по един, битки – с водещи Ники Кънчев, Мария Игнатова и Димитър Рачков и благотворителният съботник, който ще се провежда на различни места извън къщата в Нови хан.

Първата звезда, която ще влезе именно в тази къща тази вечер, е Камелия. Освен нея по време на живото предаване ще влязат и почти всички съквартиранти, които тази година са рекорден брой.

Дни преди да бъдат отведени в новия им дом, всички VIP съквартиранти бяха затворени в хотел под традиционната „карантина” – без връзка с външния свят, без телевизия, преса, радио, телефон, гости... От стаите на съквартирантите бяха изключени всички телевизионни програми, прозорците им – запечатани с фолио...

Всъщност, освен от информация, VIP съквартирантите бяха изолирани и от слънчева светлина. От тях бяха иззети и над 30 мобилни телефона.

Като начало бяха разделени в самостоятелни стаи. Някои от тях решиха, че ще прекарат временното си „заточение” с някой член на семейството, други – с приятели, трети – с интимния си партньор, а пък някои – абсолютно сами.

17-те заснеха студийна фотосесия и се отдадоха на лични занимания, осигурени от организаторите на двудневния престой.

За два дни звездите се нуждаеха от доста прозаични неща.

3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни, 2 стека с енергийни напитки и няколко стека с натурални сокове.
Списъкът продължава с 5 бутилки уиски, 1 бутилка водка, ядки, български шоколад и много плодове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

steli325

преди 15 години

ti si izgonen da4o

79

sosa

преди 15 години

Най после ги събраха всички и *** на едно място .Ще си хапнат ще си пийнат и ще и гледаме саира.Благотворителност?Абсурт, те ще изядат и изпият много повече от това което ще съберат...........................Криза за тях няма ........................

78

преди 15 години

Само Ицооо!!! Само Ицо изглежда и се движи като човек. Другите, особено младите мадами чупят стойки, все едно са принцески, а като им видиш зурлата и чуеш селския глас... Ицка победител!!!

fallback